Image Alt

Boeken

Bestellen

Onze school werkt samen met Studieshop. Uiteraard kan je ook elders de nodige boeken aankopen. Gelieve hiervoor mevrouw Siongers of mevrouw Leemans te contacteren (014 54 50 74).

Wanneer bestellen?

Je bestelt de boeken vanaf woensdag 26 juni 2024 en liefst vóór zondag 15 juli 2024. Vanaf begin augustus levert Studieshop de boeken dan aan huis. Bij een latere bestelling wordt deze afleverdatum niet gegarandeerd. Je wordt via mail verwittigd dat je bestelling onderweg is. Ben je niet thuis, dan krijg je een kaart in de bus met aanwijzingen waar je het pakket kunt ophalen.

Hoe?

1. Surf naar https://www.studieshop.be

2. Kies via de balkjes SILA Middenschool/Bovenschool en kies je richting.

3. Log in met je mailadres en wachtwoord.

4. Nog geen account? Dan klik je op de link ‘Meld je aan’. Gebruik de gegevens en mailadres van de ouder. Via dit mailadres volgt alle correspondentie. Bewaar uw inloggegevens goed.

5. Nadat je aangemeld ben, geef je aan dat je als ouder voor je kind bestelt. Daarna geef je naam, geboortedatum en mailadres van je dochter/zoon in. Je kan meerdere kinderen aan je account koppelen.

6. In de volgende stap ga je verder naar de bestellijst. Je controleert en bevestigt de boekenlijst. Boekenlijst aanpassen? Dat kan. Verplichte items zijn standaard aangevinkt. Heb je een boek reeds in bezit? Dan kan je dit uitvinken. Eveneens krijg je soms de keuze om een boek te kopen (nieuw/2dehands) of te huren. Vink steeds je keuze aan.

7. Je kan eventueel extra schoolspullen mee bestellen maar dit is geen verplichting.

8. Controle van je bestelling: je besteloverzicht en het totaal te betalen bedrag verschijnen. Je kan hier nog aantallen wijzigen.

9. Controle van je gegevens: zijn alle gegevens in orde? Controleer zeker het mailadres!

10. Vul je adres in en kies je betalingswijze (bancontact/Paypal/Factuur/IDEAL/Creditcard/in termijnen).

11. Klik op ‘Bestellen’. Na de acceptatie van de betaling ontvang je een bevestigingsmail.

Huurboeken

Huurboeken hoef je niet aan te kopen. Je huurt ze tegen een derde van de aankoopprijs. Je levert ze op het einde van het schooljaar terug in bij Studieshop in goede staat. Zwaar beschadigde boeken moet je vergoeden. Ook voor niet of te laat ingeleverde boeken betaal je een vergoeding.

Meer weten?

Een uitgebreide handleiding kan je downloaden via hoe-moet-ik-bestellen en je vind bij de rubriek ‘veelgestelde vragen’ het antwoord op de meeste vragen. Heb je toch nog een vraag, dan contacteer je de best de klantendienst van Studieshop: 09 298 17 17of via https://www.studieshop.be/contact-en-service. Problemen meld je steeds via de klantenservice op de website van Studieshop, bv. een ontvangen artikel is beschadigd, een dubbele bestelling, een ontbrekend artikel…

Met vragen over het bestellen van boeken kun je in de school terecht bij mevr. Siongers (Middenschool) of mevr. Vicky Leemans (Bovenschool) op het nummer 014 54 50 74.