Image Alt

Partners

Samen staan we sterk

CLB

Het Centrum voor LeerlingenBegeleiding (CLB) bestaat uit een team van artsen, verpleegkundigen, psychologen, pedagogen en maatschappelijk werkers. Onze school werkt samen met het CLB. Deze dienst is verantwoordelijk voor het medisch schooltoezicht, maar u kunt er als ouder of leerling ook gratis terecht voor hulp bij:

  • studiekeuze en leerproblemen
  • psychische en sociale problemen

Smartschool

Smartschool is een veelgebruikt digitaal schoolplatform in onze school. Het werd ontwikkeld door de bvba Smartbit die het in 2003 lanceerde als elektronische leeromgeving.

Gaandeweg is het uitgegroeid tot een platform met hulpmiddelen voor administratie, rapportering en communicatie tussen directie, leerkrachten, leerlingenbegeleiders, leerlingen en ouders.

SecureAPlus

SecureAplus  is een beveiligingssoftware, die uw systeem beschermt tegen  malware en andere virussen. Het is een betrouwbaar programma, dat gebruikt maakt van twaalf verschillende technologieën van virusscanners.

Doordat het verder gebruik maakt van de cloud, is het altijd up-to-date en houdt het bedreigingen buiten de deur. SecureAPlus is geïnstalleerd op onze Windows-toestellen

SecureAge

Security begint steeds belangrijker te worden.

Daarom kan je rekenen op Secureage. Met hun oplossingen mag je je een stuk veiliger voelen als netwerkbeheerder.

Een greep uit hun oplossingen:

  • Data Encryption
  • Endpoint Security
  • Network Protection